Qui som?
Un petit taller especialitzat en la reproducció de la ceràmica catalana dels segles XIII al XIX, i que utilitzant aquestes mateixes tècniques hem fet altres feines de disseny propi.
El personal que hi treballa està qualificat tant amb estudis certificats dispensats per la Generalitat de Catalunya departament de treball, direcció d'ocupació, així com el corresponent Carnet d'Artesà dispensat també per la Generalitat de Catalunya, així com per l'experiència que avala la nostra feina amb els quasi 25 anys que ens hi dediquem.

És una tasca molt elaborada respectant exactament tot el procés artesanal de com es feia amb productes naturals com són el fang, les cobertes, els òxids, colorants, ceres i betums que fent servir les tècniques de socarrat o sobrecoberta. Les formes i decoracions que es reprodueixen son el resultat d'una acurada recerca de documentació que s'obté de museus, biblioteques.
Llibres especialitzats i peces de col·leccionistes particulars com són: urnes, plats, pots d'apotecari, gerres, escudelles, rajoles i rajoles d'ofici, plafons i murals.